LED Verlichting

Licht is erg bepalend om ons werk goed te kunnen doen en om ons prettig in te voelen in onze leef- en werkomgeving.

Wij leveren en installeren goede en energiezuinige led verlichting voor uw kantoor, school, winkel, bedrijfspand en productieruimte.


LED waarbij de kleur warm en naar wens is

LED die gelijk van kleur is

LED met een lange levensduur tot 50.000 uren

LED die goed is te dimmen

LED verlichting met Energie Investeringsaftrek (EIA) mogelijkheden

LED verlichting met een lager verbruik en voldoende licht

LED armaturen die geschikt zijn voor montage in bestaande systeemplafonds

LED waarbij de totale kosten daadwerkelijk lager zijn dan bij TL verlichting

LED verlichting waarbij uw warmtehuishouding sterk verbeterd.


LED verlichting voor bedrijven heeft heel veel voordelen ten opzichte van de huidige T8 en T5 verlichting. Door de lange levensduur en het geringe verbruik kunt u enorm besparen op de bedrijfsverlichting, maar ook op de vervangingskosten. Met LED verlichting voor bedrijven bespaart u minimaal 40% (T5) tot maximaal 60% (T8) op de verlichtingskosten.

Daarnaast gaat de LED verlichting tot wel 50.000 branduren mee. U bespaart dus gemiddeld ook drie tot vier keer op de vervangingskosten. Het vervangen van bedrijfsverlichting is vaak kostbare tijd. En dan te bedenken dat de verlichting op sommige plekken zeer moeilijk te vervangen is!

Denk dus aan uw portemonnee en het milieu! Kies voor LED verlichting van Bouma Technisch Installatiebedrijf. Interesse? Maak een afspraak met één van de adviseurs van Bouma Technisch Installatiebedrijf. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken! Klik hier voor onze contactgegevens.


Subsidie op LED verlichting

LED verlichting aanschaffen is een enorm energiezuinige investering. LED verlichting is relatief voordelig, heeft een enorm laag energieverbruik, is duurzaam en erg milieuvriendelijk. Door gebruik te maken van de Energie Investerings Aftrek kan bij aanschaf van LED verlichting, bestemd voor bedrijven, subsidie worden verkregen. De subsidie is bestemd voor LED verlichting in of bij nieuwe of bestaande bedrijfsgebouwen, voor zowel binnen als buiten.

Belangrijk is dat de LED verlichting energiezuiniger of energetisch gelijkwaardig is ten opzichte van de gangbare verlichtingstechniek. Dus ook voor LED verlichting in de gevel, noodverlichting en reclameborden kan subsidie worden verkregen. Ook een kleine aanschaf kan al voordeel opleveren. Hiermee is de aanschafprijs van uw LED lampen binnen een jaar terugverdient. 


Voor algemene verlichting kunnen de PARATHOM  PRO LED-lampen uit het assortiment van OSRAM conventionele gloei- en halogeenlampen tot 60W vervangen.

 


Achterwei 18 - Sumar - 0511 461378 - info@bouma-installatie.nl